Patricia Janssen Homeopathie

Welkom in de praktijk voor Homeopathie & CEASE therapie te Zaltbommel.

Homeopathie, een eeuwenoude, de gehele mens omvattende geneeswijze.

In landen om ons heen niet weg te denken uit de gezondheidszorg, in Zwitserland gewoon opgenomen in het basis pakket.

Homeopatische middelen, meestal plantaardig, dierlijk of mineraal van oorsprong stimuleren het organisme,  waar het verstoord is, het evenwicht te herstellen waardoor klachten kunnen verdwijnen. Daar bevind zich in de kern de werking van Homeopathie: in plaats van klachten verschuivend werkt Homeopathie regulerend.

In principe kunt U met elke klacht waarmee U naar een huisarts gaat naar een homeopaat. Ook na het stellen van een diagnose door huisarts of specialist is de volgende stap: hoe gaat de klacht behandeld worden? In veel situaties is het de moeite waard, eventueel in overleg, eerst te kiezen voor een natuurlijke, milde behandeling. In de praktijk komen mensen vaak naar de homeopaat als er regulier weinig meer voor hen te doen is. Homeopathie werkt echter niet alleen als zelfstandige geneeswijze, maar is  goed inzetbaar ter ondersteuning van andere behandelingen om sneller tot heling te komen. 

Mijn visie: niet óf de ene óf de andere behandeling helpt maar het beste resultaat wordt juist behaald, door èn/èn!

Wanneer CEASE therapie?

Als niet aangeboren klachten, b.v. binnen het autistisch spectrum gedurende een leven(tje) ontstaan, mogelijk als gevolg van stapeling van belastende factoren waar het lichaam, met name de hersenen, niet goed mee om kan gaan (medicatie, vaccinatie, antibiotica, giftige stoffen etc.), is CEASE therapie een behandeling die naast homeopathie gebruik maakt van isopathie. Samen helpen deze middelen, ondersteund door orthomoleculaire supplementen, het lichaam zich te ontdoen van de gevolgen van belastende stoffen.

Indien U graag meer informatie wilt bent U van harte uitgenodigd contact met me op te nemen via telefoonnummer 0615862913.

Homeopathie is voor iedereen,

Ook voor U!!

Terug naar het overzicht
Patricia Janssen Homeopathie
Patricia Janssen Homeopathie
De Virieusingel 8
5301 GB
Zaltbommel
Nederland
06 15862913 / 013 5438900
http://www.patriciajanssenhomeopathie.nl
info@patriciajanssenhomeopathie.nl
Patricia Janssen Homeopathie